Fiskeudstyrsafdelingen

Fiskeudstyrsafdelingen

Ved siden af genladningsafdelingen finder du fiskeudstyrsafdelingen, hvor 2 medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige fiskegrej til din næste fisketur. Personalet har en del års erfaring og viden om fiskeudstyr og fiskemetoder, og er derfor rustet til at besvare mulige spørgsmål. 

Vi tilbyder desværre ikke salg af fiskeudstyr via vores webshop - kun i butikken.

I afdelingen har vi et udvalg af fiskestænger til den almindelige amatørfisker. Fiskestængerne er fra nogle af verdens førende mærker, som producerer pålidelige og kvalitets fiskestænger.

Ud over et udvalg af fiskestænger, har vi produkter, der dækker lystfiskernes mest basale behov fx produkter som powerbait, hjul med line, ekstra line, fiske kroge i forskellige varianter, friskenet, blink og fluer. Vi har også grej til brug i Put & Take.

Vi har samarbejde med Hedensted Put & Take, som kan køres til på 10 minutter fra www.outdoorlife.net - Østjysk Våbenhandel A/S.

Du kan læse mere om Hedensted Put & Take via nedenstående link og købe fiskekort i butikken. Der kan også lejes hytter og lejligheder ved Put & Take søerne i naturskønne omgivelser.

 

Hedensted Put & Take