Leveringsbetingelser

Levering:

Levering sker normalt inden for 1-3 arbejdsdage efter bestillingsdagen.

Ved bestilling af varer som ikke pt. er på lager, kontakter vi dig via e-mail eller telefon.
Der tages forbehold for udsolgte varer.

Vi benytter følgende leveringsmuligheder:

  • PostNord

  • Special Kurer (Tunggods såsom våbenskabe o.l.)

  • GLS Pakkeshop

  • GLS Erhverv

  • Danske Fragtmænd (Tunggods såsom våbenskabe o.l.)
     

Fragt i Danmark:

For private:

Alle køb over kr. 399,- DKK inkl. Moms leveres fragtfrit til en GLS-PakkeShop (Tunggods så som våbenskabe er undtaget)
Ved køb under 399,- DKK inkl Moms afregnes 69,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse med PostNord. (Tunggods så som våbenskabe er undtaget)
Ved køb under 399,- DKK inkl Moms afregnes 29,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse til GLS PakkeShop. (Tunggods så som våbenskabe er undtaget)
Ved køb under 399,- DKK inkl. Moms afregnes 39,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse til GLS Erhverv. (Tunggods så som våbenskabe er undtaget)
Tunggods tillægges 399,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse med special fragt. Ved ikke brofaste forbindelser skal forventes yderligere omkostninger.
Alle køb af tunggods tillægges et fragtbeløb gældende for den gældende område zone. Ved ikke brofaste forbindelser skal forventes yderligere omkostninger.

For erhverv:

Alle køb over 20.000.- DKK excl. moms leveres franko. (Tunggods så som våbenskabe er undtaget)
Tunggods tillægges 399,- DKK inkl. Moms i fragt ved forsendelse med special fragt.
Alle køb af tunggods tillægges et fragtbeløb gældende for den gældende område zone.

Fragt til udlandet:

For private:

Vi tilbyder ikke forsendelse til udlandet.

For erhverv:

Vi tilbyder ikke forsendelse til udlandet.

 

Vi tilbyder 14 dages returret:

Såfremt du vælger at bruge fortrydelsesretten, skal du være opmærksom nedenstående betingelser. Vi modtager ikke pakker retur på efterkrav eller til afhentning ved udleveringssteder for PostNord

Husk at sørge for at varen returneres i orginal emballage, som derudover er forsvarligt emballeret ved returnering. 

Hvis du har købt varer hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Såfremt du ønsker at anvende din fortrydelsesret, skal du senest indenfor 14 dage fra modtagelse, gøre os opmærksom på at du fortryder købet.
Derefter skal du returnerer varen til os senest 14 dage efter du har gjort os opmærksom på fortrydelse af købet. Du kan også returnere varen til os ved at nægte modtagelse af varen når den forsøges leveret, eller lade være med at afhente pakken hos GLS-PakkeShoppen eller udleveringssteder for PostNord.

Såfremt du ønsker at benytte dig af returretten, skal du være opmærksom på følgende betingelser:

Varer som har været taget i brug:
Har varen været taget i brug vil der forekomme en værdiforringelse.  Værdiforringelsen vil fra vores side blive vurderet i hvert enkelt tilfælde. Omkostningerne i forbindelse med rengøring vil blive indregnet i værdiforringelsen.
Hygiejne produkter som har været taget i brug, tages ikke retur, da disse af hygiejne mæssige forhold ikke kan gensælges forsvarligt.

Det gælder ligeledes for special tilpasset udstyr, som enten er hjemskaffet eller er special tilrettet til køber. Er du i tvivl, så venligst kontakt os før returnering.

Når du benytter returretten, skal du selv betale for returomkostningerne. Ansvaret for varen overdrages først til os når vi har kvitteret for modtagelse af forsendelsen. Du skal som forbruger altid sørge for at have dokumentation for at have sendt varen til os.

Du kan se priser på forsendelse af pakker hos PostNord og GLS.

Adressen for returnering er: 


Østjysk Våbenhandel A/S
Kildeparken 22
8722 Hedensted

Mrk. Returpakke - www.outdoorlife.net

Delvis returnering:

Ved delvis returnering af køb foretaget på webshoppen, kan der ikke gøres krav på evt. forsendelsesomkostninger. Ved delvis returnering foreståes at en eller flere at de bestilte varer sendes tilbage som fortrydelseskøb. Du skal som kunde selv afholde omkostninger for returering af fortrydelseskøb, uanset om det er en hel eller delvis returnering.

Når du som forbruger fortryder købet, tilbagebetales købesummen elektronisk til det kort, hvorfra betalingen er udført. Tilbagebetaling sker senest 14 dage efter, at du har givet skriftligt tilsagn om at benytte returretten hos os.